đHgeocities.com/Baja/Dunes/5287/memb.htmlgeocities.com/Baja/Dunes/5287/memb.htmlelayedx/IÔJ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙Č Č!OKtext/htmlĀÃg!˙˙˙˙b‰.HSat, 14 Feb 1998 13:09:42 GMTw Mozilla/4.5 (compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)en, */IÔJ! CrystalMush [officiell hemsida]

CrystalMush



- officiell hemsida -




CrystalMush

Medlemmarna

CrystalMush är:

Sång: Lina Malm
Gitarr, Körsång: Ioan Nuca
Bas, Körsång: Adam Gilderstam
Slagverk: Jesper Biesel
Girarr: Sandor Bolla




Profil: Lina Malm

Lina Malm

Lina är chefen i CrystalMush. Hon är kusken som håller i tyglarna och försöker styra de andra i bandet, även om detta inte alltid lyckas. Lina är mästare på att komma på sköna melodi-slingor och hon bangar aldrig för fight. Lina började få upp intresset för sång redan som liten barnaröv och hon skulle så småningsom visa sig vara en mycket skicklig sångerska. Utan henne hade CrystalMush inte existerat.




Profil: Ioan Nuca

Ioan Nuca

Ioan är den musikaliska motorn i gruppen. Han är expert på att komma på enkla, men starka gitarr-riff. Samtidigt är han den stimmigaste av bandmedlemmarna och ibland kan han gå de andra på nerverna. Inspiration hämtar Ioan från sina upplevelser i hemlandet Rumänien, där han var en välkänd trubadur. Ioan´s musikintresse härstammar långt bak i släkten. Hans far Gigi är t.ex. en känd gammal dansbandskung. Utöver CrystalMush spelar Ioan även i gruppen Chromium Eyeball.




Profil: Adam Gilderstam

Adam Gilderstam

Adam är den formgivande medlemmen i CrystalMush. Hans mål är att låtarna ska bli helt perfekta och han vill gärna bestämma hur låtarna ska vara uppbyggda, rytm- och formmässigt. Även Adam försöker skriva matrial till gruppen. För övrigt är Adam en känd gammal rapkung, det var genom rapmusiken han först hittade sitt musikintresse. Hans första grupp bestod av han själv och Johan Persson, de kallade sig NB Posse. Public Enemy i all ära, men intresset övergick till rock. Vid sidan om CrystalMush spelar Adam i hobbybandet Santa.




Profil: Jesper Biesel

Jesper Biesel

Jesper är den slarvige, tankspridde killen som alltid kommer försent till repningarna. Han glömmer också gärna sina trum-komp, men han är en jävel på sitt instrument. Jesper behärskar inte bara den ädla trum-konsten, utan är också en skicklig pianist som inte bangar för avancerade Bach-stycken. Innan han blev medlem i CrystalMush spelade han i Kristianstadbandet Reality Bites, men deras täta schema tog för mycket av hans dyrbara tid. För övrigt gillar Jesper att dricka öl och snusa.




Profil: Sandor Bolla

Sandor Bolla

Sandor är gruppens nya ess och han hoppas tillföra musikalisk bredd inom gruppen. Liksom Ioan är Sandor från Europas sydliga delar, närmare bestämt Ungern. Sandor har spelat i Kristianstadsbandet Mindface och även han spelar i gruppen Santa. Till skillnad från Jesper föredrar Sandor vin och cigaretter.






[ Biografi ] [ Profil ] [ Kontakt ] [ Galleri ] [ Gästbok ]

[ Index ] [ Mush Home ] [ Teknisk Info ]
Peacock Productions Peacock Productions


Copyright Š 1998 Peacock Productions All Rights Reserved.