Vi tackar för dom nu inkomna ekonomiska bidrag ifrån organisationer och enskilda personer som hjälper oss i uppbyggnaden av Alliansen för Arbete och genomförandet av kongressen i Lindsberg. ( Summan den 29.5. 770kr)

Vi har gett ut ett stafettbrev, där vi ber om ekonomisk hjälp.
För att se brevet, och kolla insamlingsresultatet - klicka här.
Bössinsamlingar till Alliansen redovisas här:

Vårt brev om bidrag från medlemsföreningarna (se nederst) har redan fått svar:

Har skänkt 1000 kr, resultatet av ett lotteri, till Alliansens arbete. Stort tack!


Följande inkom som e-post meddelande 29/3-98
Hej Alliansen och Fred! Från AllaBehövs skickades 500 kr nyss till er som gåva. Vår styrelse ställer sig bakom Anita Markbåge och Marina Karlsson i deras respektive roller i Alliansen, men betonar att AllaBehövs inte är en medlemsorganisation i Alliansen. Vi har ännu inte tillräckligt underlag för att kunna ta ställning.

Hälsningar, per klasson


Brevet till föreningarna:

Till Medlemsföreningarna i Alliansen för ARBETE

Vi i interimsstyrelsen har börjat den omfattande uppgiften att förena de arbetslösas organisationer runt om i landet. Vi fick förtroendet och uppdraget på den bildande kongressen i Hofors

Vi söker nu medel för att kunna sköta den verksamhet vi blivit ålagda. Naturligtvis ska vi försöka få medel från alla möjliga håll, t. ex. från EU. I solidaritetens tecken vänder vi oss nu till er i organisationerna och ber om bidrag till vår gemensamma Allians. Alliansen för ARBETE har postgironummer 108 45 58-4. Vi tackar på förhand för era bidrag.

Vi har också fått en förfrågan från "Rättvisa, Solidaritet, Jämlikhet" om hjälp för att täcka deras förluster i samband med vår bildande kongress i Hofors. Vi vill naturligtvis göra vad vi kan för att Alliansen ska få en bra start, fri från bekymmer, och vill hjälpa till i den mån vi kan och därtill behöver vi ert stöd.

För Alliansens interimsstyrelse:

Fred Torssander organisationssekreterare