Nabízíme Vám program dle Vašich požadavků.Veškerá vystoupení lze přizpůsobit dané akci, prostředí či propagaci.

Úprava může být nejen taneční, ale i hudební. / Propagace je obsažena již v samotné hudbě - ruzné efekty, logo atd./. Vše navíc doladí špičkové kostýmy. Nabízíme choreografie v moderních tanečních stylech hip hop, break dance, robotika, disco...., a to počínaje od individuálních výkonu až po početné taneční projekty. Nabízíme vystoupení dětí, které je velmi působivé.

V minulosti jste nás mohli vidět:

Kdo jsme?

Taneční skupina Beat up patří ke špičce moderní taneční scény v ČR. Její doménou je HIP HOP, rapový taneční styl, ve kterém je momentálně nejúspěšnější taneční skupinou ve střední Evropě. Skupina pusobí v Brně, a má 30 členů.

Soustředíme se na veškeré moderní taneční styly jako je break dance, elektric boogie, hip hop dance, free style /taneční akrobatika/, house dance.....

Během roku vystupujeme nejen u nás, ale po celé Evropě.

Taneční skupina Beat up má vicemistra ČR v 6 tanečních disciplínách: show dance - Purpur, Kokain, hip hop - Fido 95, Purpur 97, free style: Dat, break dance - Dat, elektric boogie - Purpur, disco dance - Adam. Zároveň jsme Českou republiku reprezentovali na MS a ME v Chorvatsku, Slovinsku, Polsku a Maďarsku. Jen v ČR jsme se probojovali přes 120 skupin do finále ME.

Těšíme se na spolupráci s Vámi. Beat up clan.

© Martin Plchút 2000