читай наше

Наш логотип
  слоган




фото

Олександр Яневський
Шеф-редактор, керівник проекта "UEC"
yanevsky@yahoo.com

Коротка інформація

Сайт було створено у 1999 році з ініціативи нинішнього шеф-редактора та Андрія Юричка (на той час - заступника шеф-редактора). На той час веб-журнал мав назву "Світ нашими очима". В ньому друкувались статті студентів факультету журналістики Олександра Яневського, Андрія Юричка, Євгенії Руденко, Сергія Лещенка, Юлії Микитенко. Того ж року журнал було перейменовано на медіа-проект "Україна: Європа-Центр". З невідомих причин з журналу пішов один з його керівників - Андрій Юричко.

Зміна керівництва спричинила відсутність гарних та оперативних матеріалів. відповідно було змінено концепцію журналу. З інформаційно-аналітичного щотижневика він перетворився на аналітичний. Оновлення матеріалів відбувалося лише за їхнею наявністю. Це мало свої підстави: відсутність журналістів та матеріальної винагороди. В цей період нам допомогали крім вищеназваних журналістів Олена Самбрус, Андрій Гетьман, Роман Петренко, Юлія Кучер, Олександр Зуб, Михайло Дворянчук, Ірина Сірик, Євген Бондар, Максим Каммерер та інші.

Наразі завданням проекту "UEC" є публікації аналітичних матеріалів, які стосуються не лише життя в Україні, але й світових проблем.

Керівництво проекту "UEC" виступає за плюралізм думок та вільне вираження своїх думок та поглядів. Ми даємо змогу друкуватись на наших віртуальних шпальтах всім бажаючим в незалежності від їхньої конфесійної, етнічної, сексуальної та політичної орієнтацій.

 

 


©Copyright 1998-2001, "UEC"
дизайн сайту - "Yanevsky Group International"